full screen background image

Peste 9.000 pachete cu țigări, ascunse într-un microbuz, la Siret

tig 1063     Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ascunse într-un microbuz, într-un loc special amenajat, 9.400 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei, iar ţigările, în valoare de 11.500 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Luni, în jurul orei 17.00 s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean cu dublă cetățenie româno-ucraineană, Anatolie T., în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani, conducând un microbuz marca „Mercedes”.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, au fost descoperite ascunse, într-un loc special amenajat, prin compartimentarea dublă a peretelui despărţitor dintre partea destinată pasagerilor şi cea destinată mărfii, 9.400 de pachete cu ţigări, marca „ Viceroy”, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 11.468 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Totodată, autoturismul, în valoare de peste 30.000 de lei, a fost indisponibilizat de către lucrătorii vamali, deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar