full screen background image

Bărbat înjunghiat de un consătean, în oborul din Slatina

SONY DSC     Joi, la ora 10.24, agenţii Postului de poliție Slatina, au fost sesizați despre faptul că un bărbat din localitate a fost tăiat cu un cuțit, de o persoană, în timp ce se afla în oborul organizat în aceeași localitate.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 10.00, în timp ce se afla în oborul organizat în localitatea Slatina, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 61 ani, din localitate, a fost lovit, cu o bucată de lemn, de un bărbat, de 28 de ani, din aceeaşi localitate.

Pentru că în incident au mai intervenit doi localnici, victima a luat un cuțit de pe taraba unui vânzător ambulant și, ca să se apere, i-a aplicat mai multe lovituri agresorului, după care a aruncat cuțitul.

Bărbatul de 61 de ani a fost lovit și el, de cei trei, cu obiecte contondente, reușind să plece din zonă la domiciliu, unde a fost identificat de poliţie.

Persoana înjunghiată și bărbatul de 61 de ani au fost transportate cu ambulanța la spital, pentru îngrijiri medicale.

În urma examinării medico-legale a bărbatului de 28 de ani, înjunghiat, medicii au stabilit că leziunile pot necesita 25-30 de zile de îngrijiri medicale, iar din punct de vedere medico-legal, au fost de natură a pune în primejdie viața victimei.

Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mișcare acțiunea penală, pentru comiterea tentativei la infracțiunea de omor.

În urma probatoriului, s-a dispus prin ordonanță măsura reținerii bărbatului de 61 de ani, pe o durată de 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunerea de arestare preventivă.

Cercetările continuă, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar