full screen background image

Minorul care a furat telefoanele unor copii, prins în judeţul Neamţ

Mobil     Poliţiştii au continuat cercetările în cauza din 23 aprilie, când, în jurul orelor 19.30, prin ameninţare, o persoană necunoscută i-a deposedat pe doi minori, de 16 ani şi de 13 ani, ambii din localitate, de două telefoane mobile, în timp ce se aflau în spatele policlinicii C.F.R. din cartierul Burdujeni.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au reușit identificarea autorului ca fiind un minor, de 16 ani, din comuna Pătrăuţi.

În baza cooperării cu poliţiştii din cadrul I.P.J. Neamț, suspectul a fost identificat într-o comună din judeţul Neamţ, fiind preluat de escorta a Poliției municipiului Suceava, iar în urma audierii, a recunoscut săvârşirea faptei, cele două telefoane fiind recuperate.

În cauză s-a dispus reţinerea autorului pentru 24 de ore, urmând ca marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

Minorul a fost introdus arestul I.P.J. Suceava, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar