full screen background image

Ţigări ascunse în canistre de plastic, depistate în Vama Siret

pf1     Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit  aproximativ 500 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, care erau ascunse în canistre de plastic. Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, a fost amendat cu 5.000 de lei.

Marţi, 15 aprilie, în PTF Siret, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară,  S. Iaroslav, de 44 de ani, având dublă cetăţenie, română şi ucraineană,  conducând un autoturism marca „Volkswagen”.

Existând suspiciuni că aceasta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în mai multe canistre din plastic, cantitatea de 490 de pachete cu ţigări, marca “Viceroy”, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de peste 600 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional, de către lucrătorii vamali, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar