full screen background image

Două persoane rănite, în urma unui accident în apropiere de Gura Humorului

accident     Un bărbat şi o femeie au fost răniţi uşor în urma unui accident auto, provocat de un şofer care nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism.

În cursul zilei de marţi, la ora 16.15, pe DN 17, în afara oraşului Gura Humorului, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Berchişeşti, în timp ce conducea autoturismul, a oprit pentru a permite coborârea unui pasager.

Apoi, a efectuat manevra de întoarcere, cu intenţia de a traversa intersecţia DN 17 cu DJ 177C, pentru a intra în incinta unei staţii de carburanţi.

Din cauza neatenţiei, a pătruns în intersecţie fără să acorde prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat, de 51 de ani, din comuna Vicovu de Jos, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat, de 45 de ani, din comuna Drăgoieşti, şi a unei femei, de 40 de ani, ambii pasageri în autoturismul condus de şoferul de 48 de ani, din Berchişeşti.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care li s-au recoltat probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar