full screen background image

Licitaţia pentru asfaltarea a 10 străzi din Suceava, aproape de final

asfaltari     Licitaţia pentru desemnarea firmei care va reabilita 10 străzi din municipiul Suceava, cu fonduri europene, se apropie de final.

La licitaţia electronică, la care au participat 7 firme, pe primul loc s-a situat asocierea de firme “Victor Construct” Botoşani – “Autotehnorom” Suceava, cu o ofertă de 19,8 milioane de lei.

Potrivit primarului Ion Lungu, această sumă reprezintă 72% din valoarea contractului.

Lungu: “Pe 13 martie, asocierea de firme situată pe primul loc după licitaţia electronică a depus documentele de justificare a preţului. Acestea sunt analizate de specialiştii noştri şi sper ca, până la sfârşitul lunii, să putem semna contractul cu un câştigător în ceea ce priveşte activitatea de asfaltare a străzilor pe fonduri europene. Trebuie să ne apucăm de treabă, pentru că termenul de finalizare este unul scurt, 15 iulie 2015.”

Lucrările vizează reabilitarea a 10 străzi din municipiu, printre care George Enescu, Universităţii, precum şi podul şi pasajul CFR din Iţcani.

Lungu: “După cum se prefigurează licitaţia, vor rămâne bani şi pentru un al proiect, lucrările de modernizare în zona palatului Administrativ, pentru care trebuie să depunem proiectul, pe care-l avem făcut, până pe 30 aprilie.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar