full screen background image

Pălăria purtată de Pharrell la gala Grammy 2014, vândută în scopuri caritabile

Pharrell Williams and Helen Lasichanh arrive at the 56th annual Grammy Awards in Los Angeles     Pălăria din fetru purtată de rapperul Pharrell Williams la gala premiilor Grammy 2014, creată de Vivienne Westwood, a fost vândută cu 44.100 de dolari la o licitaţie organizată în scopuri caritabile.
Acest accesoriu vestimentar spectaculos prin dimensiunile sale neobişnuite a fost cumpărat de lanţul american de restaurante fast food Arby’s, al cărui logo prezintă o asemănare uluitoare cu pălăria purtată de Pharrell Williams la gala premiilor Grammy în luna ianuarie.
Rapperul şi producătorul muzical a donat acea pălărie în scopuri caritabile, punând-o în vânzare pe site-ul eBay.com, în beneficiul fundaţiei sale de caritate From One Hand to Another.
Licitaţia s-a încheiat duminică, în aceeaşi zi în care Pharrell Williams a cântat la gala premiilor Oscar, iar pălăria a fost achiziţionată de patronii lanţului de magazine Arby’s.
Cântăreţul, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun cântec, cu melodia “Happy” din filmul de animaţie “Sunt un mic ticălos 2/ Despicable Me 2″, va dona suma obţinută din vânzarea pălăriei fundaţiei From One Hand To Another, care ajută copiii şi tinerii cu probleme prin crearea unor centre de învăţare cu ajutorul noilor tehnologii şi a artei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar