full screen background image

Ţigări în valoare de 75.000 de lei, confiscate la frontiera cu Ucraina

tig 2702 3     Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat şi reţinut, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, 7.500 de pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 75.000 de lei, ce urmau a fi introduse ilegal în ţară.

Ieri, 26 februarie, în jurul orei 19.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Rădăuţi au observat, cu ajutorul aparaturii din dotare, pe timpul executării unei misiuni de supraveghere şi control a frontierei de stat, un grup de persoane care se deplasa dinspre linia de frontieră către interiorul ţării (zona localităţii Vicovu de Sus), transportând mai multe colete voluminoase.

Imediat, la faţa locului, s-a deplasat o echipa operativă care a procedat la interceptarea persoanelor în cauză, moment în care acestea au abandonat coletele cu ţigări  într-o livadă şi, profitând de întuneric, au reuşit să fugă de la faţa locului.

Imediat au fost anunţate autorităţile de frontieră ucrainene, care au informat că au descoperit, în apropierea liniei de frontieră, pe direcţia respectivă, mai multe baxuri de ţigări abandonate.

În continuare, s-a trecut la monitorizarea zonei, concomitent cu dispunerea unor măsuri specifice, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

La cercetarea terenului, poliţiştii de frontieră au descoperit 15 colete voluminoase, ce conţineau 7.500 de pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 75.000 de lei, care au fost ridicate, în vederea confiscării.
C
ercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar