full screen background image

Zilele Şcolii Gimnaziale “Ion Irimescu” din Fălticeni

scoala ion irimescu falticeni     Până pe 28 februarie, au loc “Zilele Şcolii Gimnaziale Ion Irimescu” din Fălticeni.

Manifestările marchează 141 de ani de existenţă a unităţii de învăţământ.

Ieri, elevii din clasele gimnaziale, coordonaţi de prof. Iuliana Iacob, Angelica Duduman şi Viorica Benţa, au participat la concursul “Să-l cunoaştem pe maestrul Ion Irimescu”, organizat în parteneriat cu Muzeul de Artă “Ion Irimescu”.

Printre activităţile dedicate zilei instituţiei, se regăsesc “Şcoala mea – trecut, prezent şi viitor”, realizată în parteneriat cu biblioteca şcolii de elevii clasei a IV-a B, îndrumaţi de înv. Nicoleta Axinte, expoziţia găzduită de Primăria Fălticeni “Fiecare zi la Şcoala Ion Irimescu e o sărbătoare”, realizată de elevii claselor a III-a B şi a III-a S-b-S sprijiniţi de prof. Sabina Dulgheriu, Carmen Suliman şi Silvia Moroşan.

“Părintele de azi, elevul de ieri” şi “Din suflet pentru sufletul mamei” – expoziţie de cărţi create de copii- sunt activităţi ce vor fi realizate de elevii îndrumaţi de prof. Carmen Suliman şi prof. Silvia Moroşan.

La acestea se mai adaugă concursul de desene “Şcoala mea”, la care participă elevii din clasa a II-a S-b-S, îndrumaţi de prof. Iuliana Săvoaia şi Lucica Pavel, “Albumul primelor 100 de zile de şcoală”, realizat de clasa pregătitoare S-b-S, coordonată de prof. Maria Ciocoiu şi Alice Catrina, expoziţie de pictură realizată de elevii claselor a VI-a şi de eleva Briana Benţa din clasa a II-a B, îndrumaţi de prof. Dănuţ Bartoş.

comments

comments




Leave a Reply

avatar