full screen background image

Rihanna a primit o ofertă de 10 milioane de dolari pentru a încheia procesul cu foştii ei contabili

Rihanna     Rihanna a primit o ofertă de 10 milioane de dolari pentru a pune capăt procesului cu foştii ei contabili, pe care i-a dat în judecată după ce a ajuns la concluzia că aceştia erau vinovaţi de pierderile financiare pe care artista le-a înregistrat în 2009.

Rihanna i-a dat în judecată pe Peter Gounis şi pe colegii acestuia de la firma de contabilitate Berdon LLP, afirmând că sfaturile financiare neinspirate ale acestora au făcut-o să piardă 9 milioane de dolari în 2009.
Artista născută în Bahamas ceruse iniţial despăgubiri de 35 milioane de dolari, dar, potrivit The New York Post, firma de contabilitate Berdon LLP i-a transmis cântăreţei o ofertă de 10 milioane de dolari pentru a pune capăt acestui proces, iar actele finale vor fi semnate la sfârşitul acestei săptămâni.
În documentele depuse la tribunal, Rihanna – al cărei nume real este Robyn Fenty – afirma că acel cabinet de consiliere contabilă a sfătuit-o să cumpere o casă cu 7 milioane de dolari, deşi ştia foarte bine că situaţia ei financiară nu era deloc una strălucită.

comments

comments




Leave a Reply

avatar