full screen background image

3 tineri răniţi, azi dimineaţă, în urma unui accident rutier, pe str. Traian Vuia [video]

smurd 1  Azi dimineaţă, la ora 7:54, dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe strada Traian Vuia, din municipiul Suceava.

Modulul SMURD al Detaşamentului de pompieri Suceava s-a deplasat la faţa locului, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă tip „B”.

Accidentul rutier s-a produs între un autoturism şi o autocamionetă, în urma coliziunii rezultând trei victime, dintre care una încarcerată.

Este vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 18 ani.

Pompierii au luat măsurile specifice de siguranţă în astfel de cazuri – au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori.

Concomitent, au creat accesul rapid către persoana încarcerată, şi după ce i s-a ataşat gulerul cervical, a fost extrasă şi transportată la autosanitara tip „C” a Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Paramedicii pompieri SMURD au acordat primul ajutor medical celorlalţi doi răniţi, după care i-au transportat cu ambulanţa la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean „Sf. Ioan cel Nou”.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar