full screen background image

Patru tronsoane de drumuri naţionale sunt încă închise circulaţiei

drum-inzapezit1     Circulaţia rutieră mai este închisă temporar la această oră pe patru tronsoane de drumuri naţionale – DN24C Manoleasa – Rădăuţi Prut DN 29 Botoşani – Săveni – Manoleasa şi DN 29A Dorohoi – Rădăuţi Prut din judeţul Botoşani şi DN 3 Ostrov – Băneasa din judeţul Constanţa, anunţă Centrul Infotrafic al IGPR.

Pe tronsonul Autostrăzii A2 Lehliu – Feteşti, pe sensul de circulaţie Constanţa – Bucureşti, se circulă cu viteza de maximum 50 km/oră, fiind instituită restricţie în acest sens, menţionează sursa citată.

De asemenea, pe DN24D Vârlezi – Cuca (judeţul Galaţi) este instituită o restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, iar pe DN 7C, între kilometrii 57 şi 104 (în zona localităţii argeşene Arefu), o restricţie de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Nu sunt aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale închise. În schimb, traficul feroviar pe segmentul de cale ferată Ploieşti – Urziceni este închis.

Poliţiştii rutieri mai anunţă că au fost ridicate restricţiile pentru autovehiculele de transport marfă, instituite din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile de pe teritoriul Serbiei, la ieşirea din ţară în punctele de trecere a frontierei Jimbolia şi Stamora Moraviţa (judeţul Timiş) şi Naidăş (judeţul Caraş-Severin).

comments

comments




Leave a Reply

avatar