full screen background image

Restricții de circulație în centrul Sucevei, pe 1 decembrie

casa culturii Suceava     Pe 1 decembrie, din cauza manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României, vor fi instituite restricții de circulație în zona centrală a municipiului Suceava.

Astfel, între orele 11:00-14:00, accesul dinspre Ipotești spre municipiul Suceava se va face pe strada Tudor Vladimirescu, pe lângă Şcoala Gimnazială nr. 1, cu ieșire în bulevardul Ștefan cel Mare, unde, pe contrasens, va fi creată o bandă cu sens unic, din zona fostei cofetării Aşchiuţă, spre Policlinica Areni.

Stațiile de autobuz de la Bancă și de vizavi vor fi anulate, iar cele de la Policlinica Areni vor fi mutate, pe străduța care face legătura între bulevardul principal și strada Mihai Viteazu.

Traficul rutier va fi închis între orele 11:00-20:00 pe strada Nicolae Bălcescu, de la sensul giratoriu din Centru, până la sensul giratoriu de la fostul cinema “Modern”.

Accesul dinspre Burdujeni spre oraș se va face pe străzile Petru Rareș, Vasile Alecsandri, Mihai Viteazu, cu ieșire în bulevardul principal, pe la Policlinica Areni.

Restricțiile de circulație pe bulevardul principal de la semaforul care face accesul spre Piața Mare și până la Policlinica Areni vor fi ridicate imediat după ora 14:00, odată cu finalizarea manifestărilor.

Excepție face strada Nicolae Bălcescu, care va rămâne închisă până la ora 20:00.

Pe 1 decembrie, la Suceava va avea loc o paradă militară la care vor participa structuri ale Ministerului Afacerilor Interne şi Ministerului Apărării Naţionale, respectiv Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă, Poliţia de Frontieră, precum şi vânătorii de munte de la Vatra Dornei şi elevii de la Colegiul Militar “Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc.

Programul cuprinde şi spectacole folclorice, pe esplanada din fața Casei de Cultură.

Autoritățile vor oferi participanților fasole cu ciolan sau cârnaţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar