full screen background image

Jon Bon Jovi, premiat de prinţul William pentru opere caritabile

Jon Bon Jovi     Jon Bon Jovi va fi premiat de prinţul William al Marii Britanii, pe 13 noiembrie, cu Youth Inspiration Award, în cadrul unei ceremonii organizată la reşedinţa acestuia din Londra, ca recunoaştere a eforturilor sale de a ajuta persoanele sărace din Statele Unite.
Solistul rock va primi acest premiu în cadrul galei caritabile Centrepoint’s Winter Whites, pentru implicarea sa în ajutorarea familiilor şi tinerilor săraci din Statele Unite ale Americii, prin intermediul fundaţiei sale, Bon Jovi Soul Foundation, potrivit contactmusic.com.
De asemenea, solistul va participa la o strângere de fonduri, găzduită de prinţul William la Kensington Palace pe 26 noiembrie, destinată persoanelor fără adăpost, la care au fost invitaţi Taylor Swift, James Blunt şi cântăreaţa britanică Eliza Doolittle.
Strângerea de fonduri, organizată anual de organizaţia caritabilă Centrepoint şi patronată de familia princiară de opt ani, va avea loc pentru prima oară anul acesta la Kensington Palace, în cadrul petrecerii cu tematică de iarnă Winter Whites, cu participarea prinţului William şi a ducesei Kate Middleton.

comments

comments




Leave a Reply

avatar