full screen background image

Specialiştii Facebook vin la Bucureşti pentru un training intensiv

Facebook Privacy     Reprezentanţii companiei Facebook vor prezenta, la Bucureşti, în data de 10 octombrie, cele mai noi tendinţe în privinţa promovării şi vânzării prin reţeaua de socializare, care a ajuns în România la peste 6,6 milioane de utilizatori activi, potrivit organizatorilor evenimentului IMWorld de la Romexpo, care a început pe 9 octombrie.

În cadrul expo-conferinţei, sunt anunţaţi reprezentanţi ai unor clienţi şi agenţii media şi digitale importante de pe piaţa locală, precum şi consultanţi internaţionali, cum ar fi Capcom sau Digital Orange Consulting.

La aceştia se vor adăuga specialişti angajaţi Facebook şi speakeri din partea singurului reprezentant oficial din regiune, ThinkDigital România, care asigură conţinutul acestei secţiuni din cadrul IMWorld.

Evenimentul de la Romexpo mai cuprinde expoziţii de tehnologie, dar şi alte subiecte de interes pentru industria digitală.

În prezent, Facebook înregistrează pe plan local un număr de 6,21 milioane de utilizatori, dintre care 94,13% şi-au setat oraşul, conform datelor publicate de facebrands.ro, site care monitorizează peste 15.600 de pagini create pe Facebook de către persoane şi instituţii (companii, ONG-uri etc) şi arată creşterea numărului de fani al acestora pe zile şi săptămâni, împreună cu alte pagini din aceeaşi categorie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar