full screen background image

Şofer cu alcoolemie de 1,37 mg/l, a lovit o maşină parcată, în Zvoriştea

POLITIST     Azi noapte, în jurul orei 19.45, prin “S.N.U.A.U. 112”, I.P.J.Suceava a fost sesizat despre faptul că pe DN 29 A, pe raza comunei Zvoriştea, s-a produs un eveniment rutier, în urma căruia a rezultat tamponarea a două autoturisme.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata, ocazie cu care au fost identificate cele două autoturisme, unul staţionat regulamentar pe partea dreaptă şi celălalt oprit pe mijlocul DN 29 A, ambele prezentând avarii.

Conducătorul auto Costache V., de 54 de ani, din comuna Zvoriştea, a declarat polițiștilor faptul că, în timp ce conducea autoturismul, pe sensul de mers Dorohoi-Suceava, a acroşat un autoturism parcat pe partea dreaptă.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultând o îmbibaţie alcoolică de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar