full screen background image

Bărbat călcat de o maşină, după ce a căzut din căruţă

cal caruta     Ieri noapte, în jurul orei 21.05, pe DJ 177C, în afara localităţii Capu Câmpului, Victor C., de 24 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic pe timp de noapte, în momentul intersectării cu un alt autovehicul care staţiona pe sensul opus de mers, având sistemul de lumini de poziţie, avarii şi proiectoarele în funcţiune, nu a observat faptul că pe partea carosabilă a sensului său de mers se află o persoană căzută pe carosabil, trecând cu autoturismul peste corpul acestuia.

Persoana a fost identificată, ulterior, ca fiind Petru P., de 52 de ani, din comuna Capu Câmpului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că victima, Petru P., în timp ce conducea atelajul hipo, proprietate personală, fiind ultimul într-o coloana formată din trei atelaje hipo, a căzut din căruţă, existând posibilitatea să fi acuzat unele dureri, întrucât era cunoscut ca suferind de anumite afecţiuni cardiace, fapt confirmat atât de către membrii familiei, cât şi de către ceilalţi conducători de atelaje hipo, care circulau în coloană cu acesta.

Atelajul hipo nu a fost identificat la faţa locului, întrucât circula în coloană, acesta fiind dus de cal la domiciliul proprietarului.

Ceilalţi conducători de atelaje hipo nu au sesizat lipsa victimei decât după circa 500 de metri, însă nu au încercat căutarea acesteia.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat şi conducătorul autoturismului staţionat pe contrasens, în persoana lui Florin B., de 26 de ani, din comuna Capu Câmpului, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ 177C, a observat, pe partea carosabilă a sensului opus de mers, o persoană căzută pe carosabil, oprind imediat pe partea dreaptă, moment în care a observat din sens opus autoturismul condus de Victor C., însă nu a mai reuşit să-l determine să oprească.

În urma accidentului, a rezultat decesul lui Petru P., conducătorul atelajului hipo.

Conducătorul auto Victor C. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar