full screen background image

4 tineri din Frasin au distrus cu pietre o maşină şi au bătut un localnic

bataie     Poliţia oraşului Frasin a fost sesizată, aseară, prin “SNUAU 112”, de Ionuț M., de 22 de ani, localnic, cu privire la faptul că un grup de tineri a aruncat cu pietre în mașina proprietate personală, aflată în curtea locuinței părintești.

Din primele verificări, s-a stabilit că Ionuț M. a fost solicitat telefonic de Ioan P., de 26 de ani, din oraşul Frasin, să-l transporte cu mașina până în oraşul Gura Humorului.

Pe motiv că a fost refuzat, acesta s-a deplasat la domiciliul reclamantului, împreună cu alţi trei tineri, toţi din oraşul Frasin, iar, după ce au pătruns în curtea imobilului, au aruncat cu pietre în autoturismul parcat, distrugând luneta mașinii și producând unele avarii la elementele de caroserie.

La ieșire din curtea imobilului, cei patru agresori s-au întâlnit în stradă cu Vasile M., de 54 de ani, din localitate, vecinul  reclamantului, pe care l-au lovit, fiind solicitată ambulanța, care l-a  transportat la Spitalul Suceava, unde a fost diagnosicat cu “CONTUZIE ANTEBRAŢ STG ŞI COT STG, TCC PRIN AGRESIUNE”.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de “violare de domiciliu, distrugere și lovire sau alte violențe”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar