full screen background image

Tânărul care şi-a înjunghiat soţia minoră, la Vatra Dornei, a fost arestat

arestat     În urma continuării cercetărilor privind agresiunea a cărei victimă a fost Ionela L., pe 15 august, victima a fost examinată din punct de vedere medico-legal.

Medicul legist a concluzionat provizoriu că prezintă “o plagă înjunghiată, ce s-a putut produce prin obiect tăietor înțepător, posibil cuțit, necesită pentru vindecare un număr de 21 – 25 de zile de îngrijiri medicale, iar plaga tăiată înaintată penetrantă i-a pus viața în primejdie”.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul geloziei, Ionuț L. a chemat-o pe soția sa, Ionela L., care îl părăsise anterior, în gara din municipiul Vatra Dornei, moment în care a înjunghiat-o, o singură dată, în spate.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor calificat.

În urma probatoriului administrat, Ionuț L. a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J.Suceava, urmând ca azi să fie prezentat Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar