full screen background image

Bătrână prădată de un lănţişor de aur, de 2 femei care voiau s-o “descânte”

lant de aur     La Poliţia oraşului Gura Humorului s-a prezentat, ieri, numita P. Viorica, de 64 de ani, localnică, care a sesizat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Piața Republicii, a fost acostată de două femei necunoscute, care i-au luat un lănţişor de aur.

Cu ocazia audierii, partea vătămată a declarat că, în jurul orei 11.20, aceasta se deplasa pe strada Piața Republicii, iar, când a ajuns în dreptul clădirii fostului oficiu telefonic, a fost acostată de două femei care au întrebat-o de adresa unui cabinet medical.

După aceasta, cele trei persoane au intrat în discuție, iar una dintre persoanele suspecte i-a spus părții vătămate că este deochiată și i-a cerut bani să o descânte.
Partea vătămată a scos portofelul din geantă și l-a arătat celor două femei, spunându-le că nu are bani.

În momentul în care a deschis portofelul, una dintre femei i-a luat din interior suma de 5 lei și două inele din aur spunându-i că îi va descânta.

Partea vătămată a solicitat restituirea bijuteriilor, astfel că acea care i le-a luat a pus inelele într-o bucățică de hârtie și i le-a dat părții vătămate, după care a plecat, spunându-i să o caute dacă dorește să fie descântată.

După plecarea celor două femei, partea vătămată a constatat că în locul bijuteriilor sale se află un ghiul din metal galben și totodată a constatat că îi lipsește și un lănțișor de aur.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării suspectelor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar