full screen background image

Amenințat cu cuțitul în fața porții, la Todirești

cutit     Un tânăr de 23 de ani,din comuna Todirești, C. Constantin, a sesizat poliția, prin ”S.N.U.A.U. 112”, despre faptul că, în timp ce se afla în faţa porții locuinţei sale, M. Niculai, de 41 de ani, din aceeași localitate, l-a amenințat cu un cuțit.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că, ieri, în jurul orelor 18.15, în timp ce C. Constantin se întorcea spre domiciliu de la pescuit, s-a întâlnit pe malul râului Suceava cu M. Niculai, care aduna piatră în remorca unui tractor.

Ulterior, în fața locuinței, victima a fost ajunsă de M. Niculai, care conducea tractorul și care l-a amenințat cu un cuțit să-i înapoieze o frânghie din material plastic, între cei doi având loc un schimb de cuvinte jignitoare.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au constatat că tractorul condus de M. Niculai nu este înmatriculat sau înregistrat, acesta nu posedă permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule, iar C. Constantin a pescuit pe albia râului Suceava, cu un ecran confecționat artizanal din plasă monofilament.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de M. Niculai sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”amenințare”, ”port ilegal de cuțit în locuri publice”, ”conducerea pe drumurile publice de către o persoană a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule”, iar față de C. Constantin sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”deținere și utilizare de unelte de tip monofilament”, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar