full screen background image

“Pistolar” din Bucureşti, prins la Dolhasca

pistolaer     Ieri noapte, în jurul orei 02.00, Poliţia oraşului Dolhasca a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de 17/18 iunie, un tânăr a folosit un pistol în zona unui bar, după care s-a urcat într-un autoturism.

În scurt timp, polițiștii au reușit identificarea autoturismul ce era parcat în zona Gării Dolhasca.

Cu ocazia legitimării persoanelor găsite pe peronul stației CF Dolhasca, a fost identificat conducătorul autoturismului în persoana lui I. Răzvan, de 26 de ani, domiciliat în municipiul București, iar la controlul corporal asupra acestuia a fost găsit un pistol cu aer comprimat.

Cel în cauză a fost condus la sediul poliției unde, cu ocazia audierii, a declarat că pistolul l-a găsit într-un complex studențesc din București, în 13 iunie, împreună cu o cutie cu 210 bile din plumb.

Totodată, acesta a declarat că în noaptea de 17/18 iunie, s-a deplasat cu autoturismul proprietate, împreună cu C. M., de 16 ani, din orașul Dolhasca, la un bar din localitate, ocazie cu care a avut o altercație verbală cu D. Ioan, de 29 de ani și V. Ion, de 27 de ani, ambii din localitatea Dolhasca, care la ora închiderii au ieșit afară din bar și au lovit cu piciorul autoturismul lui I. Răzvan, avariind ușor aripa dreaptă spate.

În aceste condiții, I. Răzvan a scos pistolul și a tras patru focuri în aer, pentru a-i intimida pe agresori și fără a răni pe cineva.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere și deținere ilegală de armă fără autorizație, urmând a se dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar