full screen background image

Patricia Kaas a mers la Primăria Iaşi şi la conferinţa de presă cu căţeluşul ei, Tequila

Patricia Kaas     Cântăreaţa Patricia Kaas, care miercuri seară va susţine un concert la Iaşi, s-a întâlnit, ieri, cu primarul Gheorghe Nichita, ea mergând la primărie şi la conferinţa de presă împreună cu căţeluşul ei, Tequila.
Patricia Kaas a participat, ieri, la o conferinţă de presă la Primăria Iaşi, anunţând că spectacolul pe care îl va susţine miercuri seară în centrul oraşului şi care face parte din turneul de promovare a albumului “Kaas Chante Piaf” îi va fi dedicat lui Edith Piaf.
“Este un spectacol care îmbină interpretarea muzicală cu cea teatrală. Edith Piaf a avut 400 de melodii, mi-a fost uşor să aleg 20. Când am auzit repertoriul ei am fost emoţionată, m-am regăsit în acele cântece”, a afirmat Patricia Kaas.
Ea a spus că spectacolul său reprezintă trăire şi emoţie şi că încearcă să redea publicului sentimentele trăite de Edith Piaf.
“Era important s-o cunosc ca să-i pot cânta melodiile. Cred că era o femeie căreia îi plăcea să trăiască la extrem. Era veselă şi plină de viaţă, iar în dragoste avea frica de a nu se plictisi”, a afirmat Patricia Kaas, precizând că turneul său internaţional se va încheia în luna decembrie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar