full screen background image

Tânăr străpuns în piept de un lemn, în urma unui accident

Elicopter-SMURD     Ieri, la ora 14.45, a avut loc un accident rutier pe raza localităţii Botuş, comuna Ciocăneşti.

Un autoturism a părăsit carosabilul pe partea dreaptă a sensului de deplasare, după care s-a răsturnat în curtea unui cetăţean.

În urma impactului, pasagerul din dreapta faţă a maşinii (Albert M., de 18 ani) a fost străpuns în zona torace subclavicular drept de un lemn carea avea un diametru de circa 15 centimetri şi o lungime de aproximativ 150 centimetri.

Modulul SMURD al Detaşamentului Vatra Dornei s-a deplasat imediat la faţa locului.  Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimei.

Au secţionat lemnul la circa 10 centimetri de corp, atât pe partea de intrare cât şi de ieşire.

Tânărul a fost predat echipajului SAJ care l-a transportat la spitalul municipal Vatra Dornei.

Concomitent au fost luate măsurile de protecţie în astfel de cazuri, balizarea zonei, scoaterea bornei de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de lichide inflamabile.

Medicul coordonator din dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” al judeţului Suceava a solicitat elicopterul SMURD, pentru ca victima să fie transportată la un spital din Iaşi.

Autoturismul a fost avariat în proporţie de 60%. De asemenea, a fost distrus gardul cetăţeanului, pe o lungime de circa 30 metri liniari.

Şoferul nu a fost găsit la faţa locului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar