full screen background image

7 amenzi pentru transport ilegal de persoane

maxitaxi     Ieri, 11 iunie, între orele 07.00 – 12.00, pe raza oraşului Gura Humorului s-a organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia transportului ilegal de persoane şi mărfuri şi pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale şi respectarea prev. Legii nr. 12/1990 rep., ocazie cu care au fost constatate următoarele:

– sancţiuni aplicate – 7, în valoare de 1.700 lei, din care  6,  în valoare de 1.500 de lei, la Legea 12/1990 rep. şi  1,  în valoare de 200 de lei, la Legea nr. 61/1991;

– infracţiuni constatate – 2, la nerespectarea regimului transportului rutier public de persoane.

EXEMPLU: În urma verificărilor efectuate au fost identificaţi N. Ionel, din comuna Stulpicani, care efectua transport rutier public de persoane, cu autoturismul, pe DN 17, din direcţia Frasin – Gura Humorului şi R. Iulian, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care efectua transport rutier public de persoane, cu autoturismul, pe DN 17, din direcţia Frasin – Gura Humorului, fără a deţine documente legale pentru desfăşurarea acestei activităţi.

În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului transportului rutier public de persoane.

comments

comments




Leave a Reply

avatar