full screen background image

Mopedist beat şi fără permis de conducere

mopede     Un bărbat de 53 de ani, din localitatea Fundu Moldovei, a căzut azi noapte cu mopedul pe un drum judeţean. Poliţiştii au constat că bărbatul în cauză avea, în aerul expirat, o concentrație alcoolică de 1,49 mg/l şi nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Agenţii Postului de Poliție Fundu Moldovei au fost sesizați, prin „S.N.U.A.U. 112”, despre producerea unui eveniment pe D.J. 175, în care a fost implicat un conducător de moped.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la 30 mai, ora 02.20, L. Vasile, de 53 ani, localnic, a condus mopedul pe D.J. 175, iar la km 4+500 m a căzut.

Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea prelevării probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei și, fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea în aerul expirat o concentrație alcoolică de 1,49 mg/l.

Fiind verificat în baza de date a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal, care urmează a fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar