full screen background image

2 persoane spitalizate după un incendiu la Sadova

smurd     În această dimineaţă, pompierii militari de la Detaşamentul Câmpulung Moldovenesc au fost solicitaţi să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Sadova.

La sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la acoperişul corpului comun format din casă şi două anexe, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, o cameră a locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp şi la camera centralei termice pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, cu pericol de propagare la un gater învecinat şi la un adăpost de animale.

Pompierii militari, cu sprijinul voluntarilor de la SVSU Sadova şi SVSU Fundu Moldovei, au reuşit lichidarea incendiului în limitele găsite, arzând acoperişul corpului comun format din casă şi două anexe, pe o suprafaţă de aproximativ 250 mp, o cameră a locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp, camera centralei termice pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp şi degradându-se învelitoarea din tablă a casei şi anexelor, finisajele interioare, mobilier, bunuri casnice.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul sau scânteile provenite de la coşul de fum deteriorat al unui boiler.

Pe timpul intervenţiei, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical şi a transportat la spital două persoane, care au suferit atacuri de panică.

comments

comments




Leave a Reply

avatar