full screen background image

Roşca Stănescu nu pleacă din PNL

Roşca Stănescu     Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu a declarat, vineri, că “nu se pune problema” să plece din partid, că “o alianţă atât de importantă” cum este USL nu poate să se “prăbuşească” din cauza lui, spunând că dacă Ponta rămâne consecvent înseamnă că altceva îl determină pe acesta “să încerce ruperea USL”.

“Eu cred că domnul Ponta, peste weekend, se va gândi mai bine. Dacă domnul Ponta rămâne consecvent, înseamnă că a făcut un caz din cazul Sorin Roşca Stănescu. Înseamnă că altceva îl determină să încerce ruperea USL. (…) Eu sper să nu stea în persoana mea (USL – n.r.). Persoana mea nu este una atât de importantă încât o alianţă atât de importantă să se prăbuşească din cauza mea. Nu se pune problema să plec din PNL. Pentru acele lucruri care au putut fi interpretate drept atacuri la persoană mi-am cerut şi îmi cer scuze”, a declarat Sorin Roşca Stănescu, care vineri a fost la Târgovişte, în colegiul în care a fost ales senator.

Sorin Roşca Stănescu a fost întrebat dacă va încerca să discute cu Victor Ponta, el răspunzând: “Ierarhic, domnul Ponta, care este prim-ministru, ar trebui să încerce să aibă o discuţie cu mine”.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat că nu este mulţumit de soluţia PNL în cazul lui Roşca Stănescu şi a arătat că acesta a continuat criticile la adresa PSD, generând astfel cea mai mare criză a USL de la formare, Ponta precizând că, “dacă nu se face nimic, nu putem merge mai departe împreună”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar