full screen background image

Familie tâlhărită în comuna Baia

Talharie     O familie care locuieşte, în comuna Baia, într-o cameră amenajată într-un depozit de fier vechi, a fost tâlhărită în noaptea de luni spre marţi de patru indivizi.

Agenţii Postului de poliţie Baia au fost sesizați de S. Trandafir, de 24 ani, din comuna Cornu Luncii, despre faptul că a fost agresat de persoane necunoscute în incinta depozitului de fier vechi deținut pe raza comunei Baia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a stabilit că apelantul este membru al unei societăţi comerciale de tip „întreprindere familială”, care deține un depozit de fier vechi situat în comuna Baia.

În incinta acestui depozit, S. Trandafir și-a amenajat o cameră în care locuiește împreună cu concubina lui, M. Lăcrămioara și cu cei doi copii minori.
În noaptea de 13/14.05.2013, în jurul orei 00.30, în încăperea în care dormea partea vătămată şi familia lui au pătruns patru persoane care i-au amenințat și lovit solicitând să le dea banii.

Agresorii au pătruns în încăpere prin forțarea ușii de acces asigurată cu un cârlig la interior, de unde au sustras 600 lei, o pereche de cercei, două inele, un lănțișor, toate din aur, precum și două telefoane mobile, valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 3.500 lei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar