full screen background image

Libertatea presei, în continuă îmbunătăţire

Presa     Sorin Sava, purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii, a declarat, miercuri, la o dezbatere pe tema raportului FreeEx despre libertatea presei în România, că recentul raport este “mult mai bun decât cel de anul trecut”, apreciind totodată impactul acestuia la nivelul mass-media.

Raportul din acest an este mai bun decât cel de anul trecut, iar, prin natura mea, trebuie să le citesc pe toate. Este de apreciat modul în care aţi monitorizat activitatea Serviciului Român de Informaţii”, a spus Sorin Sava.

În continuare, acesta a citit un mesaj al directorului SRI, George Cristian Maior, pentru jurnaliştii din România, în care s-a apreciat activitatea acestora “de a informa cu bună credinţă”, precum şi demersul ActiveWatch. “Ceea ce faceţi dumneavoastră are o importanţă deosebită în păstrarea echilibrului la nivelul societăţii şi atunci chiar ar trebui să văd cât de mult este reflectată în mass-media acţiunea, ce s-a întâmplat astăzi aici”, a spus purtătorul de cuvânt al SRI, citând din mesajul directorului general al instituţiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar