full screen background image

A început şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor

parlament     Şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru alegerea membrilor Autorităţii pentru Supraveghere Financiară a început. Sunt prezenţi 305 parlamentari din totalul de 587, fiind absenţi 282, dintre care 62 sunt la alte acţiuni parlamentare.

Dan Radu Ruşanu, candidatul propus pentru funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), a primit, marţi, aviz favorabil din partea Comisiilor de buget, finanţe şi economie din Parlament.

De asemenea, au mai primit vot favorabil şi Daniel Dăianu, candidatul propus pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, Mircea Ursache, pentru postul de vicepreşedinte, Tudor Daniel – vicepreşedinte şi Ion Giurescu – vicepreşedinte.

Alte puncte de pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri se referă la modificarea componenţei Comisiei speciale a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului de Informaţii Externe dar şi modificări în componenţa nominală a unor grupuri parlamentare de prietenie din Parlamentul României.

comments

comments




Leave a Reply

avatar