full screen background image

PDL a depus moţiunea “Companiile de stat sub guvernarea USL: management privat sau cumetrie de partid?”

parlament     Deputatul Mircea Toader a anunţat, azi, de la tribuna plenului, depunerea din partea grupului PDL a moţiunii simple “Companiile de stat sub guvernarea USL: management privat sau cumetrie de partid?”.
“Am luat decizia să depunem această moţiune simplă pentru că am constatat că managementul privat, implementarea acestui proiect important pe care l-am agreat cu FMI şi partenerii internaţionali, a eşuat”, a declarat deputatul Alexandru Nazare, vicepreşedinte al PDL.
Potrivit acestuia, din analiza făcută de PDL rezultă “trei tipuri de manageri”.
“Un prim tip este acela al managerului pur-sânge de partid, fost membru de partid.(…) A doua categorie de manageri este a celor care nu au avut o legătură directă cu USL şi sunt în marea lor majoritate demisionari sau urmează a fi demişi. (…) Al treilea tip de manageri privaţi este cel denumit de PDL “supereroi”. Acei manageri privaţi care au două-trei funcţii în acelaşi timp”, a explicat vicepreşedintele democrat-liberal.
PDL îi cere premierului “să facă imediat publică lista cu toate persoanele care sunt implicate în acest proces, care au funcţie executivă sau care sunt în consilii de administraţie”.

Moţiunea va fi dezbătută în plenul Camerei Deputaţilor pe 7 mai, votul final urmând a fi dat pe 8 mai, a anunţat secretarul acestui for, Niculae Mircovici.

comments

comments




Leave a Reply

avatar