full screen background image

Iohannis: Dacă în 2014 Antonescu devine preşedinte, sunt dispus să discut despre şefia PNL

klausIohannisPrimarul Sibiului, Klaus Iohannis, a spus joi că, după alegerile prezidenţiale din 2014, în cazul în care liderul PNL, Crin Antonescu, devine preşedinte, este “dispus să discute” despre preluarea şefiei PNL, fiind posibil să fie una dintre persoanele care “ar intra în discuţie”.

Klaus Iohannis a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că la actualul congres al PNL este interesantă o funcţie de conducere, dar nu vizează postul lui Crin Antonescu.

Întrebat dacă după alegerile prezidenţiale din 2014, în cazul în care Crin Antonescu devine preşedinte, este interesat de conducerea PNL, Iohannis a spus că “este posibil” ca atunci să fie una dintre “persoanele care ar intra în discuţie”.

“Este posibil ca atunci să devin una dintre persoanele care ar intra în discuţie, dacă va fi aşa sau nu vom vedea atunci. Nu cu gândul acesta am intrat în PNL, dar dacă atunci se pune problema evident că sunt dispus să discut”, a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă nu se simte cumva folosit de Crin Antonescu a cărui poziţie în sondaje privind credibilitatea a scăzut, Iohannis a spus că nu s-a simţit niciodată folosit şi nici nu crede că preşedintele PNL l-a folosit ca “o lovitură de imagine”. (mediafax.ro)

comments

comments




Leave a Reply

avatar