full screen background image

Elton John a plătit 20.000 de lire sterline pentru ca o mamă-surogat să îi nască al doilea fiu

EltonDe data aceasta, starul britanic a plătit cu 3.000 de lire sterline mai mult decât a plătit-o pe mama-surogat a primului fiu pe care îl are cu partenerul său de viaţă, informează thesun.co.uk.

Potrivit tabloidului The Sun, dacă şi-ar dori un al treilea fiu, cuplul va trebui să plătească doar 21.675 de lire sterline.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor.

Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii ’70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock’n’roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor ’80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

Elton John a concertat la Bucureşti de două ori, în 2003 şi 2010.

comments

comments




Leave a Reply

avatar