full screen background image

Maratonul Preţurilor Mici şi mega concert Voltaj!

Invitat special Cătălin Dezbrăcatu`

 

     Toţi pasionaţii de cumpărături şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, sâmbătă, 10 noiembrie 2012, începând cu ora 17.00, când se dă startul “Maratonului Preţurilor Mici”, alături de invitaţii serii: Dezbrăcatu` şi îndrăgita trupă VOLTAJ, care va susţine un concert live de excepţie.

Clienţii vor avea ocazia să urmărească ultimele tendinţe în materie de modă şi să asiste la un show de divertisment, alături de invitaţii speciali ai evenimentului.

Atmosfera va fi întreţinută de celebrul personaj Cătălin Dezbrăcatu` care va fi ajutorul clientilor la shopping şi va oferi premii în valoare de peste 3500 euro pe parcursul întregii seri. Evenimentul va fi condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 120 de lei asigură primilor 300 de clienţi vouchere în valoare de 50 lei pe loc.

Dezbrăcatu`va oferi electrocasnice din oră în oră precum şi shopping carduri cu super reduceri şi promoţii speciale la colecţiile noi din magazinele din Shopping City Suceava ce se aplică la valoarea totală a cumpărăturilor:  -30% la Otter la colecţia de toamnă – iarnă, -25% la toate produsele din New Yorker, -30 la produsele Dr. Organic din Plafar şi Centrofarm, – 30% la produsele selecţionate din B&B Collections dar şi un discount de -30% la produsele Marionnaud şi Watsons.

Pentru a răsplăti fidelitatea clienţilor magazinul New Yorker va oferi un voucher în valoare de 30 lei la cumpărături de minim 100 de lei şi dacă cumpărăturile ajung la minim 150 lei clienţii primesc un voucher de 50 de lei ce va putea fi folosit in New Yorker.

Hypermarket-ul Carrefour a pregătit o campanie de lozuri – “Sigur ai câştigat”- ce vor fi distribuite vizitatorilor şi vor acorda reduceri de 5lei, 10lei şi 20lei  la cumpărături de minim 50lei, 100lei şi respectiv 200lei.

Pe lângă show-ul captivant, în intervalul 17:00 – 22:00 participanţii aflaţi la eveniment pot avea reduceri de până la -70% la cumpărături și multe alte oferte promoţionale.

Reduceri până la -70%!

Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva din ofertele magazinelor nostre: New Yorker, Secuiana, Raison d`Etre, Insense oferă discount-uri de până la -70%, Champion -60% la toate produsele, House of Art, Takko Fashion, Fox – reduceri de până la -50%, Janette de până la -40% iar la Camiceria Italiana aveţi – 25% reducere la toate produsele, la Benvenutti -20% reducere în cele 4 ore de shopping precum şi la Otter, Leonardo, Jolidon şi Dovani. Parfumuri şi produse cosmetice găsiţi la preţuri speciale în B&B Collection şi cu reduceri de până la -50% în Marriounaud, bijuteriile au reduceri între -5 şi -30% la Sabrini şi Stil Biju, iar cele fantezie au reducere de -15% la Pechora. Media Galalxy te asteaptă cu reduceri de până la -30% la produsele semnalizate, Raison D`etre are preţuri promoţionale la toată gama de cizme din piele, iar magazinul Orsay oferă -10% la colecţia nouă.

Şi pentru cei mici, magazinele au pregătit preţuri speciale. La Evel Mod puteţi achiziţiona toate produsele cu preţuri mai mici cu -30%, la Vivo Kids primeşti un dicount de- 20% la articolele pentru copii mici, iar la PlusOptic ai consultaţii gratuite şi discount de -50% la lentile pentru copii, Dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, Mobexpert şi magazinul D’otto vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, iar la Villarte reducerile sunt de până la -20%.

Promoţiile şi ofertele speciale vor continua şi în zona de food: KFC îţi măreşte porţiile gratuit – la orice meniul KFC cumpărat primeşti o porţie mare de cartofi şi băutură, la Roti Grill primeşti o clătită gratuit la o comanda de pizza şi la două pizza comandate primeşti una gratis, iar la cafeneaua Smart Caffe orice bon de minim 30 lei îţi aduce un voucher cu reducere de -30% la următoarea comandă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar