full screen background image

Rosal va continua să asigure salubrizarea şi deszăpezirea în municipiul Suceava

“Trebuie să asigurăm posibilitatea de intervenţie la îngheţ şi zăpadă pe toată perioada iernii. În şedinţa de Consiliu Local din luna noiembrie voi propune un proiect de prelungire a contractului cu ROSAL pînă la definitivarea licitaţiei. Astfel vom putea stabili o strategie cu ROSAL pentru aprovizionarea cu material antiderapant pentru întreaga iarnă, dat fiind faptul că atunci cînd sunt probleme la îngheţ sau la zăpadă nu se mai găsesc aceste materiale”,  a declarat primarul Ion Lungu.

Decizia vine în contextul în care Autoritatea pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice a retrimis documentaţia pentru licitaţie spre analiză municipalităţii deoarece nu include matricea riscurilor.

Mai mult, ANRMAP spune că documentaţia condiţioneaza existenţa a jumătate din utilaje la o vechime de 10 ani şi include eronat redevenţa solicitată de Primarie. Astfel, consilierii locali trebuie să corecteze noul caiet de sarcini al  licitatiei în şedinţa extraordinară care va avea loc săptămîna viitoare. Primarul Ion Lungu a declarat astazi că prioritatea autorităţilor în acest moment este asigurarea stocurilor de material antiderapant.

comments

comments




Leave a Reply

avatar