full screen background image

Descoperă Egiptul Antic la Shopping City Suceava!

     În perioada 16 octombrie – 08 noiembrie, Shopping City Suceava oferă copiilor un loc de distracţie pe cât de atractiv, pe atât de educativ: o piramidă în interiorul căreia micuții pot descoperi cufere, comori, statuete egiptene şi reproduceri ale celor mai cunoscute artefacte din Egiptul Antic. Cu ajutorul unei prezentări audio, cei care vizitează piramida vor afla detalii şi informaţii despre Epigt şi faraoni, precum şi despre hieroglife, simboluri egiptene, sarcofage şi mumii.

Shopping City Suceava a pregătit un program de activităţi şi concursuri menite să le atragă atenția, dar şi să le dezvolte creativitatea celor mici: plimbare cu maşinutele Buggy, ateliere de creaţie, face painting şi sesiuni de poveşti oferite de Alexandria Librării.

Toţi copiii care vor face parte din Echipajul Exploratorilor în goana după comorile din Egiptul Antic vor pleca acasă cu amintiri unice: fotografii gratuite cu mumia egipteană, pergamente cu enigme egiptene şi alte premii surpriză.

În plus, între 19 şi 31 Octombrie, cumpărăturile din magazinele din Shopping City Suceava vor ajuta parinţii să prelungească distracţia copiilor şi, în acelasi timp, să investească în educaţia lor.

Astfel, cei care fac cumpărături în valoare de minim 50 de lei din magazinele din Shopping City Suceava se pot înscrie la tragerea la sorţi pentru a caştiga o maşinuta Buggy, precum cele prezente în jurul atracţiei. Iar dacă cumpărăturile ajung la 100 de lei pot primi şi un premiu instant constând în ore gratuite la locul de joacă “Cutezătorii”,rechizite sau vouchere de cumpărături. Regulamentul  integral de concurs se regăseşte pe www.shoppingcitysuceava.ro.

comments

comments