full screen background image

Poliţiştii vor să sune stingerea la ora 23.00 în localurile dubioase

Conducerea Inspectoratului sucevean de Poliţie vrea să reducă programul de funcţionare pînă la ora 23 în barurile în care s-au semnalat violenţe.

Şeful Inspectoratului, Marcian Colman, a declarat astăzi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, că ultimele acte infracţionale înregistrate în baruri impun luarea “unor măsuri urgente pentru ca situaţia să nu degenereze”.

“Poliţia nu are atribuţiuni în acest sens, însă instituţiile cu atribuţiuni trebuie să verifice toate barurile din municipiul Suceava, să vadă care sunt autorizate, dacă au sisteme de supraveghere. Noi vom face o analiză în urma verificărilor făcute de autorităţi şi vom face o listă cu localurile care vor fi închise înainte de ora 23.00”, a spus şeful IPJ Suceava.

Colman precizează că sunt vizate numai localurile care nu au autorizaţii corespunzătoare şi a chemat instituţiile cu atribuţii în domeniu “să-şi intensifice verificările”. Echipele de poliţie vor continua “cu efective sporite” activităţile de prevenire din week-end în discoteci, baruri şi cluburi.

comments

comments