full screen background image

Un bloc de pe strada Nicolae Bălcescu ar putea fi reabilitat termic în cadrul unui parteneriat cu fonduri europene Romania-Ucraina-Republica Moldova

Un bloc de pe strada Nicolae Bălcescu ar putea fi reabilitat termic în cadrul unui parteneriat cu fonduri europene derulat în colaborare cu Ucraina şi Republica Moldova.

Este vorba despre 4 scări ale blocului numărul 4, lucrările de investiţii gestionate de Consiliul Judeţean urmând să se ridice la 100 de mii de euro.

 “Cei de la Consiliul Judeţean ne-au cerut să intrăm cu două blocuri în acest proiect. În urma discuţiilor pe care le-am avut s-a constatat ca 100.000 de euro ar fi necesari pentru un singur bloc, două blocuri nu încap în suta aceasta de mii de euro“, a declarat miercuri primarul Ion Lungu. 

În paralel, municipalitatea a depus la Agenţia de Dezvoltare Nord Est cereri pentru anveloparea a 3.500 de apartamente, urmând să caute soluţii cu asociaţiile de proprietari pentru încadrarea în criteriile sociale pentru persoanele cu venituri reduse.

comments

comments