full screen background image

Consiliul Judeţean Suceava va premia olimpicii suceveni

Vicepreşedintele Consiliului Suceava, Alexandru Băişanu a spus în această dimineaţă că administraţia judeţeană va premia 130 de olimpici şi elevi care au luat premii la concursuri sportive şi profesorii îndrumătorii din tot judeţul.

De asemenea Băişanu a făcut un apel către primăriile sucevene să premieze şi ele olimpicii din zonele arondate.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean ne-a spus şi cu cât vor fi recompensaţi olimpicii

“Avem premiul întâi faza naţională 19 elevi; suma propusă este de 3 milioane de lei vechi, premiul 2 faza naţională, 15 elevi – 250 de lei, premiul 3 faza naţională 16 elevi, cu câte 200 de lei/premiu. Menţiuni şi premii speciale la faza naţională – 77 de elevi cu 150 de lei. Premiul întâi la faza internaţională – 10 milioane de lei vechi , locul 2 faza internaţională – 500 de lei, menţiune la faza internaţională 300 de lei, aceştia din urmă fiind câte unul pentru fiecare premiu. În total avem 130 de elevi care vor fi premiaţi” , a declarat Alexandru Băişanu.

Data când vor fi premiaţi efectiv elevii va fi stabilită în următoare perioadă. Fondurile alocate de Consiliul Judeţean pentru olimpici sunt în valoare de 220 de mii de lei. Premierea dascălilor îndrumatori va avea loc pe data de 5 octombrie cu ocazia Zilei Profesorului. Profesorii suceveni nu au mai fost premiaţi din anul 2008.

comments

comments