full screen background image

Phil Collins

 

      Omul care a înregistrat opt number one-uri în anii 80′, a avut ultimul number one al decadei cu piesa Another day în paradise.

Acesta a fost primul extras pe single de pe cel de-al treilea album solo al său, But Seriously. Collins a ţinut să amintească fanilor şi criticilor că acesta era primul lui adevărat album solo dinultimii cinci ani.

Artistul a declarat unui reporter de la Musician că după ce a realizat un cover al piesei Groovy Kind of Love pentru Buster a simţit nevoia unei pauze.  După această pauză a început să scrie, iar la sfârşitul anului avea materiale pentru albumul But Seriously.

“Am ales pentru primul extras pe single, Another day în paradise pentru că era puţin diferit de ceea ce făcusem eu până atunci”, spune Phil.  Cât am lucrat la piesă, ea s-a numit Homeless, abia apoi venindu-ne ideea de Another day în paradise.

Lui Collins i s-a alăturat unul dintre eroii săi la partea vocală a piesei, David Crosby.  Another day în paradise a debutat în Bilboard Hot 100 pe locul 43, pe 4 noiembrie 1989.  Şapte săptămâni mai târziu era number one, poziţie pe care a ocupat-o timp de patru săptămâni.

comments

comments




Leave a Reply

avatar