full screen background image

Propunerea săptămânii 28 Octombrie – 3 Noiembrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD26Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • CHER – I Hope You Find It
0:00

Cher tocmai şi-a lansat noul disc, “Closer to the Truth“, iar al doilea single de promovare e o baladă “I Hope You Find It” e un cover după o piesă lansată de Miley Cyrus şi care se găseşte, în original, pe coloana sonoră a filmului “The Last Song“.
I Hope You Find It” a fost lansat oficial pe 4 octombrie, iar despre acest nou disc, diva a declarat că e oarecum împărţit în două – prima parte e pentru momentele dinainte de a pleca în club, iar a doua pentru atunci când ne întoarcem acasă.

  • JASON DERULO – Marry Me
0:00

Jason Derulo prezinta o nouă piesă extrasă de pe cel de-al treilea material de studio, “Tattoos”, care a fost lansat în Septembrie.

Noul single semnat de Jason Derulo se numeste “Marry Me” şi este inspirat de iubita lui, Jordin Sparks. Artistul cântă despre căsătorie, iubire şi pune cea mai grea întrebare: “Will you marry me?“.

Jason Derulo a dezvăluit ca a scris această piesă acum un an, după ce a început să iasă cu Jordin Sparks. Deşi era cam devreme să se gândească la căsătorie, Jason a ştiut că vrea să fie cu Jordin pentru că mereu vor fi îndrăgostiţi.

Află cât de romantic e Jason Derulo în noul single “Marry Me”!

  • VOLTAJ – Ultima Secundă
0:00

Voltaj anunţă un nou single pentru sezonul toamnă-iarnă 2013-2014: “Ultima secundă“, un cântec cunoscut deja de fanii fideli ai trupei.

Ultima secundă” este o melodie interpretată de Voltaj cu versurile scrise de Gabi Constantin şi Călin Goia. Piesa a fost compusă de un artist indonezian: Tongam Sirait, un lucru inedit în istoria trupei care ne-a obişnuit cu compoziţii proprii.

Pentru fanii fideli Voltaj, “Ultima secundă” e o melodie cunoscută fiind inclusă pe albumul “Dă vina pe” şi fiind interpretată în concertul din toamna anului trecut unde Sirait a apărut pe scenă alaturi de Călin şi de colegii săi.

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • VOLTAJ - Ultima Secundă (82%)
  • JASON DERULO - Marry Me (27%)
  • CHER - I Hope You Find It (18%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar