full screen background image

Propunerea săptămânii 3 – 9 iunie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-3Viva FM propune, tu alegi!

 

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • PASSENGER – Let Her Go
0:00

Una dintre melodiile care au cucerit topurile mondiale în ultima vreme este semnată de Passenger şi se numeşte Let Her Go. Deşi a fost postată pe YouTube în vara anului trecut, abia acum, odată cu intrarea în topurile internaţionale, compoziţia a ajuns să fie accesată masiv.

Let Her Go face parte de pe albumul All the Little Lights, acesta fiind al treilea album de studio semnat Passenger. În “BBC, The Official UK Top 40”, Passenger se află pe locul doi, fiind de 10 săptămâni în top. Melodia este în urcare şi ameninţă prima poziţie, ocupată de Daft Punk, cu Get Lucky.

  • ANNA KENDRICK – Cups ”When I’m Gone”
0:00

Cine a văzut filmul Pitch Perfect ştie că nu îşi mai poate scoate din cap o piesă. Cups Song se numeşte melodia care se fredonează obsesiv în acest moment. Este cântată de o domnişoară multitalentată, Anna Kendrick.

Piesa în original datează din 1937 şi aparţine americanilor de la J.E. Mainer si Mainers Mountaineers. Ascultaţi aici Cups sau Miss Me When I’m Gone. Oricum ar fi, o să vă rămână întipărită în minte şi o veţi fredona toată ziua.

  • BERE GRARIS FT. GIULIA – Două Inimi
0:00

Avem veşti bune pentru toţi admiratorii Giuliei şi ai trupei Bere Gratis. A  fost lansată piesa “Două inimi”. O melodie care transmite un mesaj pozitiv, care ne face ziua mai bună.

     “Două inimi” este o premieră pentru Bere Gratis, fiind primul featuring care este promovat oficial de trupă. Colaborarea cu Giulia s-a produs şi datorită faptului cş atât Bere Gratis, cît şi Giulia au debutat în muzică aproximativ în aceeaşi perioadă, în urmă cu 15 ani.

Care e melodia ta preferată?

  • PASSENGER - Let Her Go (60%)
  • ANNA KENDRICK - Cups ''When I'm Gone'' (30%)
  • BERE GRARIS FT. GIULIA - Doua Inimi (30%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar