full screen background image

Propunerea Săptămânii 27 mai – 2 iunie

PROPUNEREA_SAPTAMANII_3Viva FM propune, tu alegi!

 

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • TAXI – No Smoking
0:00

Pregătind concertul pe care îl va susţine pe 6 iunie la Arenele Romane, trupa Taxi vrea să îşi surprindă publicul cu melodii noi. În acest spirit, Taxi a lansat de curând “No Smoking”. Trupa Taxi este decisă să includă “No Smoking” pe următorul album. Acesta va fi lansat în martie 2014, odată cu aniversarea a 15 ani de existenţă a trupei şi va cuprinde 15 piese.

  • DIDO – No Freedom
0:00
     Dido revine pe piața muzicală cu un nou single: “No Freedom”. Noua piesă face parte de pe viitorul său album, “Girl Who Got Away“. “No freedom” este o baladă care păstrează stilul cu care cântăreaţa britanică ne-a obişnuit până acum.
  • JAMES ARTHUR – Impossible
0:00

James Arthur, de 24 de ani,  a plecat acasă cu marele premiu de la XFactor UK iar în finala concursului a interpretat magnific piesa “Impossible”. Melodia a primit distincţia de “Cel Mai Bun Single Britanic” la Brit Awards 2013. Este imposibil să nu vă placă!

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • JAMES ARTHUR - Impossible (57%)
  • TAXI - No Smoking (29%)
  • DIDO - No Freedom (29%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar