full screen background image

Propunerea săptămânii 20 – 26 mai

PROPUNEREA_SAPTAMANII6Viva FM propune, tu alegi!

 

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • JUSTIN TIMBERLAKE FT. JAY Z – Suit And Tie
0:00

Justin Timberlake a revenit pe piaţa muzicală după o pauză  de aproape 7 ani îmbrăcat în Suit & Tie. Băiatul simpatic din  “Cry me a river” a devenit bărbat în toată firea şi a ţinut să  demostreze fanilor că pauza artistică nu a fost făcută în  zadar.

Suit & Tie este primul extras pe single de pe noul lui  material discografic, album intitulat “The 20/20 Experience”. Un look nou, un sound nou, mai “subtil şi evoluat” după cum  însuşi Justin declară.

  • DAFT PUNK FT. PHARRELL WILLIAMS – Get Lucky
0:00

Daft Punk ft. Pharell. O combinaţie suprinzător de  neaşteptată care sună atât de bine încât aceştia au reuşit să stabilească un nou record pe Spotify, “Get Lucky” devenind cea mai ascultată piesă pe platforma de streaming, atât în SUA cât şi în UK.

Piesa “Get Lucky” a apărut după mai multe teasere şi falsuri care au invadat internetul, în aşteptarea unui nou material al grupului francez Daft Punk. Se pare că piesa nu e singura super colaborare pe care Daft Punk o pregătesc pentru albumul Random Access Memories, aşa că aşteptăm cu interes finalul lunii mai.

  • ŞTEFAN BĂNICĂ FT. PACHA MAN – Alerg Printre Stele
0:00

Rămânem la capitolul colaborări inedite şi ne oprim la Ştefan Bănică şi Pasha Man.

După featuring-ul alături de Marius Moga pentru piesa “Ce e dragostea”, Ştefan Bănică lansează o nouă piesă de pe albumul “Altceva”, al 14-lea material de studio din cariera artistului, album lansat anul trecut. Piesa beneficiază şi de un videoclip filmat în studiourile MediaPro şi regizat de Iulian Moga.

Ce părere aveţi de noua colaborare?

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • DAFT PUNK FT. PHARRELL WILLIAMS - Get Lucky (80%)
  • ŞTEFAN BĂNICĂ FT. PACHA MAN - Alerg Printre Stele (27%)
  • JUSTIN TIMBERLAKE FT. JAY Z - Suit And Tie (20%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar