full screen background image

Propunerea săptămânii 23-29 Septembrie

PROPUNEREA-SAPTAMANII-CU-ADD19Viva FM propune, tu alegi!

     Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

  • DAFT PUNK FT. PHARRELL WILLIAMS – Lose Yourself To Dance
0:00

După teaser-ul dezvăluit în urmă cu câteva săptâmâni, Daft Punk lansează videoclipul integral al piesei “Lose Yourself to Dance“, cel de-al doilea extras de pe albumul “Random Access Memories“. Melodia a fost lansată oficial pe 13 august şi este o colaborare cu Pharrell Williams la voce şi Nile Rodgers la chitară.

Lose Yourself to Dance” are un sound disco funk şi s-a născut din dorinţa grupului de a înregistra muzică dance cu tobe şi nu sintetizatoare. Pharrell Williams a declarat că piesa îl duce cu gândul la străzile din Londra în perioada anilor ’80.

Voi ce spuneţi?

  • HOLOGRAF – Roua Dimineţii
0:00

Trupa Holograf le pregăteşte fanilor o surpriză.

Piesa “Roua dimineţii” este coloana sonoră a filmului “Ultimul zburător“, care va fi lansat anul viitor. Tocmai de aceea şi videoclipul va cuprinde secvenţe din peliculă.

Dan Bittman, membru al trupei Holograf: “Este aşa o dilemă între a-ţi pierde nemurirea în schimbul unei iubiri…“.

Iulian Vrabete, membru al trupei Holograf: “Mesajul e uşor de găsit în refren… Hai să nu-i lăsăm să ne ia dragostea, trebuie să ne concentrăm şi să păstrăm ce e frumos pentru noi“.

Vă emoţionează piesa?

  • JUSTIN TIMBERLAKE – Tunnel Vision
0:00

Tunnel Vision este cel de-al treilea single al cântăreţului, extras de pe materialul său de revenire în lumea muzicală, “The 20/20 Experience“. Continuarea acestui disc va apărea în luna septembrie, pentru că Justin Timberlake vrea să ne ofere o experienţă completă, şi va fi urmată de un turneu mondial care sperăm să ajungă şi undeva prin zona României.

Primul single cu care Justin şi-a marcat întoarcerea a fost colaborarea cu Jay- Z, “Suit & Tie“, piesă care s-a vândut foarte bine şi a doborât recordul său personal de vânzări. A urmat “Mirrors“, cu un videoclip emoţionant, dedicat bunicilor săi şi într-un final piesa a ajuns şi la noi în topul difuzărilor de la radio.

Tunnel Vision” va întrece succesul lui “Mirrors“?

Ce alegi săptămâna aceasta?

  • DAFT PUNK FT. PHARRELL WILLIAMS - Lose Yourself To Dance (70%)
  • HOLOGRAF - Roua Dimineţii (40%)
  • JUSTIN TIMBERLAKE - Tunnel Vision (40%)
Loading ... Loading ...

comments

comments




Leave a Reply

avatar